Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20424
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เดอร์ลดเกลือโซเดียม = Development of reduced sodium salt Frankfurter / ชาติชาย วิลัยลักษณ์
Authors: ชาติชาย วิลัยลักษณ์
Keywords: ไส้กรอก
ไส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เดอร์
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 641.36 ช243ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480830
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20424
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0553cw_tpg.pdf534.15 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_abs.pdf451.9 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_con.pdf452.75 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch1.pdf457.56 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch2.pdf642.93 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch3.pdf542.88 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch4.pdf674.62 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch5.pdf440.55 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_bib.pdf469.67 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_app.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.