Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชาติชาย วิลัยลักษณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:50Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:50Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 641.36 ช243กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480830en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20424-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectไส้กรอกen_US
dc.subjectไส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เดอร์en_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เดอร์ลดเกลือโซเดียม = Development of reduced sodium salt Frankfurter / ชาติชาย วิลัยลักษณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0553cw_tpg.pdf534.15 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_abs.pdf451.9 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_con.pdf452.75 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch1.pdf457.56 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch2.pdf642.93 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch3.pdf542.88 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch4.pdf674.62 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_ch5.pdf440.55 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_bib.pdf469.67 kBAdobe PDFView/Open
agip0553cw_app.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.