Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20401
Title: ประสิทธิภาพของไฮโพคลอไรด์ กรดเพอร์ออกซีแอซีติก และกรดเพอร์ออกซีซิตริกในการลดจำนวนจุลินทรีย์ที่ผิวของผลลิ้นจี่และเนื้อลิ้นจี่สด = Efficacy of hypochlorite, peroxyacetic acid and peroxyacetric acid in reducing microorganisms on the surface of fresh whole litchi fruit and flesh / พุดกรอง พันธ์อุโมงค์
Authors: พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์
Authors: พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์
Keywords: ลิ้นจี่;จุลินทรีย์ -- การควบคุม
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 634.714 พ441ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465969
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20401
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0952pp_tpg.pdf561.56 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_abs.pdf503.2 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_con.pdf509.57 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_ch1.pdf485.55 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_ch2.pdf807.12 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_ch3.pdf802.23 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_ch4.pdf943.79 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_ch5.pdf461.38 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_bib.pdf545.77 kBAdobe PDFView/Open
food0952pp_app.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.