Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20392
Title: ผลของการลดอุณหภูมิแบบเฉียบพลันโดยวิธีผ่านอากาศเย็นต่อคุรภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลสตรอเบอรี่พันธุ์ 329 = Effect of forced-air precooling on postharvest quality of strawberry fruit cv. no.329 \ กรรณิการ์ ตันเส้า
Authors: กรรณิการ์ ตันเส้า
Authors: กรรณิการ์ ตันเส้า
Keywords: สตรอเบอรี -- การเก็บและรักษา;สตรอเบอรี -- การควบคุมคุณภาพ;สตรอเบอรี -- พันธุ์ 329
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 634.75 ก177ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1456676
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20392
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951kt_tpg.pdf739.09 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_abs.pdf483.54 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_con.pdf506.53 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_ch1.pdf472.46 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_ch2.pdf845.27 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_ch3.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open
food0951kt_ch4.pdf917.17 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_ch5.pdf474.83 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_bib.pdf487.28 kBAdobe PDFView/Open
food0951kt_app.pdf614.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.