Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20392
Title: | ผลของการลดอุณหภูมิแบบเฉียบพลันโดยวิธีผ่านอากาศเย็นต่อคุรภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลสตรอเบอรี่พันธุ์ 329 = Effect of forced-air precooling on postharvest quality of strawberry fruit cv. no.329 \ กรรณิการ์ ตันเส้า |
Authors: | กรรณิการ์ ตันเส้า |
Authors: | กรรณิการ์ ตันเส้า |
Keywords: | สตรอเบอรี -- การเก็บและรักษา;สตรอเบอรี -- การควบคุมคุณภาพ;สตรอเบอรี -- พันธุ์ 329 |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 634.75 ก177ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1456676 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20392 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951kt_tpg.pdf | 739.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_abs.pdf | 483.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_con.pdf | 506.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_ch1.pdf | 472.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_ch2.pdf | 845.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_ch3.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_ch4.pdf | 917.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_ch5.pdf | 474.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_bib.pdf | 487.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951kt_app.pdf | 614.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.