Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20380
Title: การปรับปรุงกระบวนการสะปอนิฟิเคชันและสมบัติของของเหลือทิ้งในกระบวนการผลิตแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Improvement of saponification process and properties of waste in production of carotenoids from crude palm oil / ทิวา วงค์สถาน
Authors: ทิวา วงค์สถาน
Authors: ทิวา วงค์สถาน
Keywords: แคโรทีน;น้ำมันปาล์ม;สีผสมอาหาร;ของเสียทางการเกษตร -- การใช้ประโยชน์
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 664.062 ท372ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428844
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20380
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0351tw_tpg.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
food0351tw_abs.pdf481.59 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_con.pdf540.94 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch1.pdf484.37 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch2.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch3.pdf684.48 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch4.pdf679.9 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch5.pdf500.77 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_bib.pdf549.26 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_app.pdf944.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.