Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20380
Title: | การปรับปรุงกระบวนการสะปอนิฟิเคชันและสมบัติของของเหลือทิ้งในกระบวนการผลิตแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Improvement of saponification process and properties of waste in production of carotenoids from crude palm oil / ทิวา วงค์สถาน |
Authors: | ทิวา วงค์สถาน |
Authors: | ทิวา วงค์สถาน |
Keywords: | แคโรทีน;น้ำมันปาล์ม;สีผสมอาหาร;ของเสียทางการเกษตร -- การใช้ประโยชน์ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 664.062 ท372ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428844 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20380 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351tw_tpg.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_abs.pdf | 481.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_con.pdf | 540.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch1.pdf | 484.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch2.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch3.pdf | 684.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch4.pdf | 679.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch5.pdf | 500.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_bib.pdf | 549.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_app.pdf | 944.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.