Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทิวา วงค์สถานen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:26Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:26Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.062 ท372กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428844en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20380-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectแคโรทีนen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.subjectสีผสมอาหารen_US
dc.subjectของเสียทางการเกษตร -- การใช้ประโยชน์en_US
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการสะปอนิฟิเคชันและสมบัติของของเหลือทิ้งในกระบวนการผลิตแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Improvement of saponification process and properties of waste in production of carotenoids from crude palm oil / ทิวา วงค์สถานen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0351tw_tpg.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
food0351tw_abs.pdf481.59 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_con.pdf540.94 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch1.pdf484.37 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch2.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch3.pdf684.48 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch4.pdf679.9 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_ch5.pdf500.77 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_bib.pdf549.26 kBAdobe PDFView/Open
food0351tw_app.pdf944.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.