Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20380
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทิวา วงค์สถาน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:26Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:26Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.062 ท372ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428844 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20380 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | แคโรทีน | en_US |
dc.subject | น้ำมันปาล์ม | en_US |
dc.subject | สีผสมอาหาร | en_US |
dc.subject | ของเสียทางการเกษตร -- การใช้ประโยชน์ | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกระบวนการสะปอนิฟิเคชันและสมบัติของของเหลือทิ้งในกระบวนการผลิตแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Improvement of saponification process and properties of waste in production of carotenoids from crude palm oil / ทิวา วงค์สถาน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351tw_tpg.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_abs.pdf | 481.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_con.pdf | 540.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch1.pdf | 484.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch2.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch3.pdf | 684.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch4.pdf | 679.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_ch5.pdf | 500.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_bib.pdf | 549.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351tw_app.pdf | 944.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.