Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20376
Title: ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวเสริมงา = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of snack food fortified with Sesame / จตุพร ล้วนเนตรเงิน
Authors: จตุพร ล้วนเนตรเงิน
Authors: จตุพร ล้วนเนตรเงิน
Keywords: อาหารแปรรูป;กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป;กรรมวิธีการผลิต;อาหารว่าง
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664.024 จ144ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422001
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20376
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950jl_tpg.pdf526.6 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_abs.pdf535.67 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_con.pdf491.52 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch1.pdf492.13 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch2.pdf749.09 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch3.pdf527.1 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch4.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch5.pdf477.12 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_bib.pdf507.47 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_app.pdf965.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.