Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20376
Title: | ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวเสริมงา = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of snack food fortified with Sesame / จตุพร ล้วนเนตรเงิน |
Authors: | จตุพร ล้วนเนตรเงิน |
Authors: | จตุพร ล้วนเนตรเงิน |
Keywords: | อาหารแปรรูป;กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป;กรรมวิธีการผลิต;อาหารว่าง |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664.024 จ144ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422001 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20376 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950jl_tpg.pdf | 526.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_abs.pdf | 535.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_con.pdf | 491.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch1.pdf | 492.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch2.pdf | 749.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch3.pdf | 527.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch4.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch5.pdf | 477.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_bib.pdf | 507.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_app.pdf | 965.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.