Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20376
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จตุพร ล้วนเนตรเงิน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:23Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.024 จ144ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422001 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20376 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | อาหารแปรรูป | en_US |
dc.subject | กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป | en_US |
dc.subject | กรรมวิธีการผลิต | en_US |
dc.subject | อาหารว่าง | en_US |
dc.title | ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวเสริมงา = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of snack food fortified with Sesame / จตุพร ล้วนเนตรเงิน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950jl_tpg.pdf | 526.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_abs.pdf | 535.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_con.pdf | 491.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch1.pdf | 492.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch2.pdf | 749.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch3.pdf | 527.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch4.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_ch5.pdf | 477.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_bib.pdf | 507.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950jl_app.pdf | 965.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.