Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจตุพร ล้วนเนตรเงินen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:23Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:23Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.024 จ144ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422001en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20376-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectอาหารแปรรูปen_US
dc.subjectกระบวนการอัดผ่านขึ้นรูปen_US
dc.subjectกรรมวิธีการผลิตen_US
dc.subjectอาหารว่างen_US
dc.titleผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวเสริมงา = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of snack food fortified with Sesame / จตุพร ล้วนเนตรเงินen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950jl_tpg.pdf526.6 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_abs.pdf535.67 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_con.pdf491.52 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch1.pdf492.13 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch2.pdf749.09 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch3.pdf527.1 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch4.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food0950jl_ch5.pdf477.12 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_bib.pdf507.47 kBAdobe PDFView/Open
food0950jl_app.pdf965.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.