Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20372
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อการตกผลึกและการเปลี่ยนแปลง สมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำผึ้งไทย = Factors affecting crystallization and physicochemical property changes of Thai honeys / ขนิษฐา ศรีนวล
Authors: ขนิษฐา ศรีนวล
Keywords: น้ำผึ้ง
การตกผลึก
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664 ข153ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421447
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20372
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1050ks_tpg.pdf521.3 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_abs.pdf465.19 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_con.pdf449.38 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch1.pdf476.85 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch2.pdf548.28 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch3.pdf516.64 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch4.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch5.pdf496.63 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_bib.pdf501.91 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_app.pdf543.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.