Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พรพรต พงษ์สมบูรณ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:19Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:19Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 พ176ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421444 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20369 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | แครอท -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลของสูตรสารละลายออสโมติ อุณหภูมิในการทำออสโมซิส และวิธีการ อบแห้งต่อ คุณภาพของแครอทอบแห้ง = Effect of osmotic solution formulation, temperature during osmosis and drying technique of quality of dried Carrot / พรพรต พงษ์สมบูรณ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950pp_tpg.pdf | 528.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_abs.pdf | 463.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_con.pdf | 451.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_ch1.pdf | 476.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_ch2.pdf | 789.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_ch3.pdf | 659.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_ch4.pdf | 796.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_ch5.pdf | 463.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_bib.pdf | 503.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950pp_app.pdf | 715.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.