Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20351
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เกศินี อุปลศิลป์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:08Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:08Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 637.1476 ก583ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1392191 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20351 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | นมเปรี้ยว | en_US |
dc.subject | ไบไฟโดแบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์นม | en_US |
dc.subject | โยเกิร์ตข้าวกล้อง | en_US |
dc.title | การเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในผลิตภัณฑ์จากโยเกิร์ตข้าวกล้องและสภาวะเลียนแบบระบบย่อยอาหาร = Survival of bifidobacterium longum in fermented brown rice products and simulated gastrointestinal conditions / เกศินี อุปลศิลป์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1049ku_tpg.pdf | 186.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_abs.pdf | 204.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_con.pdf | 228.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_ch1.pdf | 238.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_ch2.pdf | 707.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_ch3.pdf | 417 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_ch4.pdf | 20.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_ch5.pdf | 217.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_bib.pdf | 340.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1049ku_app.pdf | 658.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.