Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20343
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชุลีพร คำแหง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:04Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:04Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.49 ช273ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370127 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20343 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | สุรา -- การกลั่น | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเหนียว | en_US |
dc.subject | ยีสต์ | en_US |
dc.title | ผลของเอนไซม์ พันธุ์ข้าวเหนียว และเชื้อยีสต์ต่อคุณภาพของสุรากลั่นชุมชน = Effect of enzyme, glutinous rice variety and yeast on quality of community distilled liquor / ชุลีพร คำแหง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1148ck_tpg.pdf | 312.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_abs.pdf | 211.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_con.pdf | 242.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch1.pdf | 138.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch2.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch3.pdf | 198.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch4.pdf | 272.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch5.pdf | 117.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_bib.pdf | 184.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_app.pdf | 4.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.