Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20337
Title: ผลของโปรตีนถั่วเหลืองสกัด กลูเตน และสารโซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตต่อสมบัติรีโอโลยีของเบอร์เกอร์เศษเนื้อนกกระจอกเทศ = Effects of soy protein isolate, gluten and sodium tripolyphosphate on rheological properties of ostrich-meat / เผด็จ ฉั่วตระกูล
Authors: เผด็จ ฉั่วตระกูล
Authors: เผด็จ ฉั่วตระกูล
Keywords: โปรตีนเกษตร;โปรตีนจากพืช;เนื้อนกกระจอกเทศ;เบอร์เกอร์
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 572.6 ผ542ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356428
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20337
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0947pc_tpg.pdf478.16 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_abs.pdf482.84 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_con.pdf517.27 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_ch1.pdf492.88 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_ch2.pdf944.5 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_ch3.pdf594.22 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_ch4.pdf2.08 MBAdobe PDFView/Open
food0947pc_ch5.pdf453.37 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_bib.pdf498.73 kBAdobe PDFView/Open
food0947pc_app.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.