Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20332
Title: กิจกรรมเอนไซม์เปอร์ออกซิเดส โพลีฟีนอลออกซิเดสและปริมาณแคโรทีนอยด์ระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งของเนื้อมะม่วงพันธุ์มหาชนก = Peroxidase and polyphenoloxidase activities and carotenoid content during frozen storage of mango flesh cv.Maha-Chanok / ภัทรามาศ กาญจนบัตร
Authors: ภัทรามาศ กาญจนบัตร
Authors: ภัทรามาศ กาญจนบัตร
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา;เอนไซม์เปอร์ออกซิเดส;โพลีฟีนนอลออกซิเดส;มะม่วง -- การแช่เย็น;แคโรทีน
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 634.44 ภ114ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1353702
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20332
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0847pk_tpg.pdf476.11 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_abs.pdf485.7 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_con.pdf595.88 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch1.pdf514.32 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch2.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch3.pdf978.09 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch4.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch5.pdf468.03 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_bib.pdf685.07 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_app.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.