Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภัทรามาศ กาญจนบัตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:56Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:56Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 ภ114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1353702en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20332-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสen_US
dc.subjectโพลีฟีนนอลออกซิเดสen_US
dc.subjectมะม่วง -- การแช่เย็นen_US
dc.subjectแคโรทีนen_US
dc.titleกิจกรรมเอนไซม์เปอร์ออกซิเดส โพลีฟีนอลออกซิเดสและปริมาณแคโรทีนอยด์ระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งของเนื้อมะม่วงพันธุ์มหาชนก = Peroxidase and polyphenoloxidase activities and carotenoid content during frozen storage of mango flesh cv.Maha-Chanok / ภัทรามาศ กาญจนบัตรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0847pk_tpg.pdf476.11 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_abs.pdf485.7 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_con.pdf595.88 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch1.pdf514.32 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch2.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch3.pdf978.09 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch4.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open
food0847pk_ch5.pdf468.03 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_bib.pdf685.07 kBAdobe PDFView/Open
food0847pk_app.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.