Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20315
Title: กระบวนการฆ่าเชื้อด้วยความร้อนและอายุการเก็บรักษาของเนื้อลิ้นจี่ชิ้นแตกและตีป่นบรรจุกระป๋อง / ดรุณี มูลโรจน์
Authors: ดรุณี มูลโรจน์
Authors: ดรุณี มูลโรจน์
Keywords: ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ความร้อน;ลิ้นจี่กระป๋อง
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว/ภน 664.82 ด174ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301831
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20315
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345dm_tpg.pdf73.17 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_abs.pdf95.22 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_con.pdf342.01 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch1.pdf93.39 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch3.pdf312.4 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch4.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open
food0345dm_ch5.pdf138.19 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_bib.pdf170.91 kBAdobe PDFView/Open
food0345dm_app.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.