Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรนุช สีหามาลา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:41Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:41Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.815 อ175ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301813 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20310 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลา -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.title | การเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการและยืดอายุการเก็บรักษาข้าวเกรียบปลา / อรนุช สีหามาลา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0345os_tpg.pdf | 71.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_abs.pdf | 102.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_con.pdf | 174.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch1.pdf | 98.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch2.pdf | 575.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch3.pdf | 354.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch4.pdf | 950.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch5.pdf | 75.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_bib.pdf | 146.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_app.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.