Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20310
Title: | การเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการและยืดอายุการเก็บรักษาข้าวเกรียบปลา / อรนุช สีหามาลา |
Authors: | อรนุช สีหามาลา |
Authors: | อรนุช สีหามาลา |
Keywords: | ข้าวเกรียบปลา -- การเก็บและรักษา;โภชนาการ |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 |
Gov't Doc #: | ว 641.815 อ175ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301813 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20310 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0345os_tpg.pdf | 71.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_abs.pdf | 102.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_con.pdf | 174.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch1.pdf | 98.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch2.pdf | 575.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch3.pdf | 354.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch4.pdf | 950.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_ch5.pdf | 75.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_bib.pdf | 146.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345os_app.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.