Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20310
Title: การเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการและยืดอายุการเก็บรักษาข้าวเกรียบปลา / อรนุช สีหามาลา
Authors: อรนุช สีหามาลา
Keywords: ข้าวเกรียบปลา -- การเก็บและรักษา
โภชนาการ
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว 641.815 อ175ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301813
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20310
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345os_tpg.pdf71.93 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_abs.pdf102.23 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_con.pdf174.82 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch1.pdf98.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch2.pdf575.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch3.pdf354.04 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch4.pdf950.6 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch5.pdf75.43 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_bib.pdf146.12 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_app.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.