Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20301
Title: | การยืดอายุการเก็บปลาหมักกึ่งแห้ง โดยใช้วิธีร่วมระหว่างการใช้โปแตสเซียมซอร์เบท การบรรจุหีบห่อแบบปรับสภาพบรรยากาศ และอุณหภูมิในการเก็บ / ภัทวรา ปฐมรังษิยังกุล |
Authors: | ภัทวรา ปฐมรังษิยังกุล |
Authors: | ภัทวรา ปฐมรังษิยังกุล |
Keywords: | ปลา -- การอบแห้ง;ปลา -- การเก็บและรักษา;ปลา -- การบรรจุหีบห่อ;โพแทสเซียมซอร์เบท |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 |
Gov't Doc #: | ว 664.944 ภ114ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1264498 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20301 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0143pp_tpg.pdf | 68.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_abs.pdf | 102.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_con.pdf | 147.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch1.pdf | 110.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch2.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch3.pdf | 234.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch4.pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch5.pdf | 157.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_bib.pdf | 179.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_app.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.