Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฐิติพงศ์ ปัญญาคำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:15:47Z-
dc.date.available2014-09-18T06:15:47Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 635.52 ฐ434คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1511005en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20221-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectผักกาดหวาน -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectผักกาดหวาน -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผักกาดหวานที่ผ่านการลดอุณหภูมิโดยใช้ระบบสุญญากาศ = Postharvest quality of vacuum cooled Cos lettuce / ฐิติพงศ์ ปัญญาคำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort20854tp_tpg.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_abs.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_con.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_ch1.pdf724.95 kBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_ch2.pdf4.04 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_ch3.pdf4.8 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_ch4.pdf9.9 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_ch5.pdf452.42 kBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_bib.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open
hort20854tp_app.pdf8.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.