Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20066
Title: ผลของการลดอุณหภูมิแบบสุญญากาศต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของปวยเหล็ง = Effects of vacuum cooling on postharvest quality of spinach / พวงเพชร เหมรัตน์ตระกูล
Authors: พวงเพชร เหมรัตน์ตระกูล
Authors: พวงเพชร เหมรัตน์ตระกูล
Keywords: การลดอุณหภูมิผลิตผลเกษตร;ปวยเล้ง (พืช)
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 635 พ172ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475764
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20066
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1252ph_tpg.pdf528.12 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_abs.pdf490.28 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_con.pdf471.77 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_ch1.pdf473.66 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_ch2.pdf703.63 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_ch3.pdf670.46 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_ch4.pdf851.66 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_ch5.pdf457.92 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_bib.pdf509.44 kBAdobe PDFView/Open
hort1252ph_app.pdf689.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.