Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19984
Title: คุณภาพเนื้อและองค์ประกอบกรดอะมิโนของกระบือปลักขุนที่ได้รับอาหารข้นสองระดับ = Meat quality and amino acid composition of finishing swamp buffalo fed with two levels of concentrate / สมปรารถนา ยะเขตต์กรณ์
Authors: สมปรารถนา ยะเขตต์กรณ์
Authors: สมปรารถนา ยะเขตต์กรณ์
Keywords: โคกระบือ -- การเลี้ยง;โคกระบือ -- อาหาร;เนื้อกระบือ
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 636.20824 ส165ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1458782
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19984
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0951sy_tpg.pdf543.9 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_abs.pdf498.94 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_con.pdf536.1 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_ch1.pdf473.14 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_ch2.pdf747.18 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_ch3.pdf575.4 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_ch4.pdf586.59 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_ch5.pdf601 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_ch6.pdf477.45 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_bib.pdf505.92 kBAdobe PDFView/Open
anim0951sy_app.pdf532.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.