Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19936
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชุติมา เภตรา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:12:42Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:12:42Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 636.293 ช443ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448575 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19936 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | กระบือ -- อาหาร | en_US |
dc.subject | กระบือ -- การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en_US |
dc.title | ผลของสัดส่วนอาหารหยาบต่ออาหารข้นและชนิดของกล้ามเนื้อต่อคุณภาพเนื้อของกระบือมัน = Effects of roughage and concentrate ratio and muscle type on meat quality of finishing mature buffalo / ชุติมา เภตรา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim0951cp_tpg.pdf | 610.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_abs.pdf | 518.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_con.pdf | 552.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch1.pdf | 493.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch2.pdf | 870.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch3.pdf | 598.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch4.pdf | 560.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch5.pdf | 544.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_bib.pdf | 560.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_app.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.