Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19788
Title: | ผลของวิธีการเก็บรักษาต่อคุณภาพและปริมาณกรดอีลาจิกในผลลำไยอบแห้ง = Effect of storage methods on quality and ellagic acid content of dried longan fruit / วรุตม์ พูลทวี |
Authors: | วรุตม์ พูลทวี |
Authors: | วรุตม์ พูลทวี |
Keywords: | ลำไยอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;กรดอีลาจิก |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 664.823 ว174ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1405039 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19788 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0949wpt_tpg.pdf | 212.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_abs.pdf | 197.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_con.pdf | 401.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch1.pdf | 194.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch2.pdf | 728.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch3.pdf | 755.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch4.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch5.pdf | 454.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch6.pdf | 149.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_bib.pdf | 270.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_app.pdf | 855.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.