Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19788
Title: ผลของวิธีการเก็บรักษาต่อคุณภาพและปริมาณกรดอีลาจิกในผลลำไยอบแห้ง = Effect of storage methods on quality and ellagic acid content of dried longan fruit / วรุตม์ พูลทวี
Authors: วรุตม์ พูลทวี
Authors: วรุตม์ พูลทวี
Keywords: ลำไยอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;กรดอีลาจิก
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664.823 ว174ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1405039
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19788
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0949wpt_tpg.pdf212.79 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_abs.pdf197.67 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_con.pdf401.33 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_ch1.pdf194.25 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_ch2.pdf728.34 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_ch3.pdf755.67 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_ch4.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_ch5.pdf454.94 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_ch6.pdf149.44 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_bib.pdf270.98 kBAdobe PDFView/Open
hort0949wpt_app.pdf855.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.