Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19741
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปริญญา กัญญาคำ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:10:55Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:10:55Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 636.5 ป173ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385580 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19741 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | เนื้อไก่ | en_US |
dc.subject | ไก่ -- การเลี้ยง | en_US |
dc.title | คุณภาพซากเนื้อ และไขมันของไก่เบรสและไก่กระดูกดำภายใต้สภาพการผลิตเชิงพาณิชย์ = Carcass meat and fat quality of bresse and black-boned chicken under commercial production / ปริญญา กัญญาคำ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim0449pk_tpg.pdf | 205.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_abs.pdf | 279.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_con.pdf | 274.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_ch1.pdf | 178.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_ch2.pdf | 4.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_ch3.pdf | 531.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_ch4.pdf | 8.45 MB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_ch5.pdf | 762.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_ch6.pdf | 181.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_bib.pdf | 455.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0449pk_app.pdf | 197.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.