Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19529
Title: ผลของการใช้บัวบกในอาหารไก่กระทงต่อสมรรถภาพการผลิต ระดับภูมิคุ้มกัน และคุณภาพเนื้อ = Effect of using asiatic pennywort in broiler ration on productive performance, immunity levels and meat quality / พัชนีนาฏ สุวานิช
Authors: พัชนีนาฏ สุวานิช
Authors: พัชนีนาฏ สุวานิช
Keywords: ใบบัวบก;อาหารสัตว์;ไก่กระทง -- การเลี้ยง;ไก่กระทง -- อาหาร
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 636.50855 พ112ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1335644
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19529
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1246ps_tpg.pdf265.76 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_abs.pdf226.17 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_con.pdf316.88 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_ch1.pdf209.6 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_ch2.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_ch3.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_ch4.pdf640.44 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_ch5.pdf444.37 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_ch6.pdf169.4 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_bib.pdf401.74 kBAdobe PDFView/Open
anim1246ps_app.pdf684.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.