Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19375
Title: ผลของสารเคลือบผิวและอุณหภูมิต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวส้มเขียวหวานพันธุ์สายน้ำผึ้ง / วงเดือน สุนทรวิภาต
Authors: วงเดือน สุนทรวิภาต
Authors: วงเดือน สุนทรวิภาต
Keywords: ส้มเขียวหวาน -- การเก็บเกี่ยว;สารเคลือบผิว;ส้มเขียวหวาน -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ผลไม้ตระกูลส้ม -- การเก็บเกี่ยว;ผลไม้ -- การเคลือบผิว
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 634.3 ว125ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322880
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19375
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0446ws_tpg.pdf77.9 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_abs.pdf106.96 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_con.pdf110.21 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch1.pdf65.41 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch2.pdf683.34 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch3.pdf571.01 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch4.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch5.pdf59.73 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_bib.pdf260.88 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_app.pdf680.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.