Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภินันท์ กาวิโลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:51:28Z-
dc.date.available2014-09-18T04:51:28Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 633.18 อ163กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1314553en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19325-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectข้าวen_US
dc.subjectอะมิโลสen_US
dc.subjectข้าวเหนียวดำen_US
dc.subjectข้าวเจ้าขาวen_US
dc.titleการคัดเลือกเพื่อปริมาณอะมิโลสในข้าวลูกผสมระหว่างข้าวเหนียวดำและข้าวเจ้าขาว / อภินันท์ กาวิโลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro0945ag_tpg.pdf68.3 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_abs.pdf139.3 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_con.pdf96.88 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_ch1.pdf106 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_ch2.pdf249.92 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_ch3.pdf109.64 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_ch4.pdf587.27 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_ch5.pdf110.37 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_ch6.pdf46.32 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_bib.pdf93.1 kBAdobe PDFView/Open
agro0945ag_app.pdf101.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.