Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19110
Title: ผลของการเสริมน้ำมันปลาในระดับที่ต่างกันในอาหารสุกรต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพซาก และเนื้อ / ปัทมา ฤกษะเสน
Authors: ปัทมา ฤกษะเสน
Authors: ปัทมา ฤกษะเสน
Keywords: สุกร -- อาหาร;น้ำมันปลา;เนื้อสัตว์
Issue Date: 2544
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544
Gov't Doc #: ว 636.40855 ป114ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283167
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19110
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0344pr_tpg.pdf89.72 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_abs.pdf173.15 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_con.pdf247.37 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch1.pdf156.26 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch2.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch3.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch4.pdf824.28 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch5.pdf713.36 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch6.pdf168.95 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_bib.pdf255.38 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_app.pdf756.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.