Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19034
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวีระศักดิ์ สามารถen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:47:48Z-
dc.date.available2014-09-18T04:47:48Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 636.08522 ว3711กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1259666en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19034-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectกากทานตะวันen_US
dc.subjectกากเรปซีดen_US
dc.titleการประเมินค่าการย่อยได้จริง พลังงานใช้ประโยชน์ และคุณภาพโปรตีนของกากทานตะวันและกากเรปซีด / โดย วีระศักดิ์ สามารถen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0543ws_tpg.pdf75.79 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_abs.pdf104.53 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_con.pdf174.4 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_ch1.pdf97.95 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_ch2.pdf631.99 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_ch3.pdf473.15 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_ch4.pdf200.84 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_ch5.pdf242.05 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_bib.pdf177.78 kBAdobe PDFView/Open
anim0543ws_app.pdf657.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.