Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิทยา วงษ์ช้าง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:47:00Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:47:00Z | - |
dc.date.issued | 2542 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.45 พ346ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1241132 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18964 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542 | en_US |
dc.subject | พลับ | en_US |
dc.subject | ความฝาด | en_US |
dc.title | คุณภาพทางกายภาพและเคมีของผลพลับที่ผ่านการกำจัดความฝาด / พิทยา วงษ์ช้าง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0442pw_tpg.pdf | 68.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_abs.pdf | 133.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_con.pdf | 175.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_ch1.pdf | 60.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_ch2.pdf | 589.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_ch3.pdf | 339.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_ch4.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_ch5.pdf | 375.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_ch6.pdf | 86.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_bib.pdf | 129.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0442pw_app.pdf | 194.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.