Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18940
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กุลทินี ผิวนิล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:46:44Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:46:44Z | - |
dc.date.issued | 2542 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 ก474ว | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1235883 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18940 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย | en_US |
dc.subject | มะปราง -- พันธุ์ทูลเกล้า | en_US |
dc.subject | จิบเบอเรลลิน -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.title | วิธีการวิเคราะห์และการเปลี่ยนแปลงปริมาณสารคล้ายจิบเบอเรลลินในช่วงก่อนการแตกใบอ่อนในยอดลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยและมะปรางพันธุ์ทูลเกล้า / กุลทินี ผิวนิล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0242kp_abs.pdf | 149.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.