Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18880
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิไล เสือดี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:46:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:46:38Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 ว397ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1227990 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18880 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | สินค้าออก -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | สินค้าออก -- ลำพูน | en_US |
dc.title | กระบวนการอบแห้งและการส่งออกลำไยอบแห้ง ของจังหวัดเชียงใหม่และจังหวัดลำพูน / วิไล เสือดี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agext0541ws_abs.pdf | 144.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.