Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิไล เสือดีen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:38Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:38Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 ว397กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1227990en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18880-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectสินค้าออก -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectสินค้าออก -- ลำพูนen_US
dc.titleกระบวนการอบแห้งและการส่งออกลำไยอบแห้ง ของจังหวัดเชียงใหม่และจังหวัดลำพูน / วิไล เสือดีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agext0541ws_abs.pdf144.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.