Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกาญจน์ ศรีกฤษณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:35Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:35Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 584.38 ก232ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1221473en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18843-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectแกลดิโอลัส -- เชียงใหม่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectแกลดิโอลัส -- เชียงใหม่ -- วิจัยen_US
dc.titleผลของน้ำตาลและอุณหภูมิต่ำต่อการเก็บรักษาช่อดอกแกลดิโอลัส / กาญจน์ ศรีกฤษณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0541ks_abs.pdf113.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.