Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18733
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชินพันธ์ หาภา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:46:25Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2539 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 634.714 ช356ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186145 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18733 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539 | en_US |
dc.subject | ผลไม้ -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวย / ชินพันธ์ หาภา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0539ch_abs.pdf | 155.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.