Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยุทธนา เขาสุเมรุen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:24Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:24Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 631.82 ย444กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1174531en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18716-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538en_US
dc.subjectไรโซเบียมen_US
dc.subjectถั่วแดง -- ดินen_US
dc.subjectดิน -- การวิเคราะห์en_US
dc.titleการตอบสนองของผลผลิตถั่วแดงต่อการคลุกเชื้อไรโซเบียมบนที่สูง / ยุทธนา เขาสุเมรุen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
soil1038yk_abs.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.