Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18655
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเดชา แม้ประสาทen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:45:53Z-
dc.date.available2014-09-18T04:45:53Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.govdocว 633.3421 ด522ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1137736en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18655-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2537en_US
dc.subjectถั่วเหลือง -- เมล็ดพันธุ์en_US
dc.subjectเมล็ดพันธุ์en_US
dc.subjectเอนไซม์ดิไฮโดรจีเนสen_US
dc.titleผลของระยะเวลาปลูกที่มีต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์และระดับเอนไซม์ดีไฮโดรจีเนสในเมล็ดเขียวของถั่วเหลือง / เดชา แม้ประสาทen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro0237dm_tpg.pdf939.22 kBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_abs.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_con.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_ch1.pdf908.87 kBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_ch2.pdf9.09 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_ch3.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_ch4.pdf6.34 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_ch5.pdf2.29 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_ch6.pdf671.19 kBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_bib.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open
agro0237dm_app.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.