Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18007
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภรดา เฟื่องฟอง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:51:57Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:51:57Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.371476 ศ467ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1473330 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18007 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | นมเปรี้ยว | en_US |
dc.subject | โยเกิร์ต -- การผลิต | en_US |
dc.title | การเพิ่มปริมาณแบคทีเรียกรดแลกติกในการผลิตโยเกิร์ตพร้อมดื่มที่ผสมลำไยแห้งและลิ้นจี่แห้ง = Augmentation of lactic acid bacteria in the production of drinking yogurt with dried longan and dried lychee / ศุภรดา เฟื่องฟอง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol1252sf_tpg.pdf | 541.75 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_abs.pdf | 499.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol1252sf_con.pdf | 486.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_ch1.pdf | 493.42 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_ch2.pdf | 571.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_ch3.pdf | 514.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_ch4.pdf | 555.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_ch5.pdf | 501.31 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_ch6.pdf | 479.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_bib.pdf | 504.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1252sf_app.pdf | 570.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.