Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17745
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วราภรณ์ ปานอยู่ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:49:20Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:49:20Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.39 ว172ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1289361 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17745 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : ภาควิชาชีววิทยา คณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | สาหร่ายสีเขียวแกมน้ำเงิน | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | ยีสต์ | en_US |
dc.subject | สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ | en_US |
dc.title | ผลยับยั้งของสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพจากสาหร่ายสีเขียวแกมน้ำเงินทนร้อนต่อแบคทีเรียและยีสต์บางชนิด / วราภรณ์ ปานอยู่ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol20944wp_tpg.pdf | 575.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_abs.pdf | 472.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol20944wp_con.pdf | 453.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_ch1.pdf | 457 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_ch2.pdf | 741.67 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_ch3.pdf | 535.84 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_ch4.pdf | 2.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_ch5.pdf | 503.32 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_ch6.pdf | 431.3 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_bib.pdf | 548.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20944wp_app.pdf | 452.45 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.