Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17693
Title: ผลทางสรีรวิทยาในการชะลอการสุกของผลสาลี่ (Pyrus pyrifolia Nakai) พันธุ์ Pien Pu ที่เก็บรักษาโดยวิธีเปลี่ยนแปลงส่วนประกอบบรรยากาศ / กาญจนา เชียงทอง
Authors: กาญจนา เชียงทอง
Authors: กาญจนา เชียงทอง
Keywords: สาลี่;สรีรวิทยา;สาลี่ -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2535
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2535
Gov't Doc #: ว 583.372 ก232ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1131562
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17693
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.