Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17693
Title: | ผลทางสรีรวิทยาในการชะลอการสุกของผลสาลี่ (Pyrus pyrifolia Nakai) พันธุ์ Pien Pu ที่เก็บรักษาโดยวิธีเปลี่ยนแปลงส่วนประกอบบรรยากาศ / กาญจนา เชียงทอง |
Authors: | กาญจนา เชียงทอง |
Authors: | กาญจนา เชียงทอง |
Keywords: | สาลี่;สรีรวิทยา;สาลี่ -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2535 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2535 |
Gov't Doc #: | ว 583.372 ก232ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1131562 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17693 |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tbiol1035kc_tpg.pdf | 903.77 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_abs.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
tbiol1035kc_con.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_ch1.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_ch2.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_ch3.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_ch4.pdf | 6.94 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_ch5.pdf | 909.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_bib.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol1035kc_app.pdf | 8.08 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.