Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชนีย์ กาญภิญโญen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:48:50Z-
dc.date.available2014-09-18T03:48:50Z-
dc.date.issued2534en_US
dc.identifier.govdocว 547.58 พ112อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1128628en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17682-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2534en_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectเอนไซม์ -- การทดสอบen_US
dc.subjectเอนไซม์อัลดีไฮด์ดีไฮโดรจิเนสen_US
dc.subjectสารประกอบให้กลิ่นen_US
dc.titleเอนไซม์อัลดีไฮด์ดีไฮโดรจิเนสสำหรับปรับปรุงกลิ่นรสอาหาร / พัชนีย์ กาญภิญโญen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.