Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17669
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรนุช โอสถาพันธุ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:48:41Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:48:41Z | - |
dc.date.issued | 2529 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 660.2972 อ175ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1128279 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17669 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2529 | en_US |
dc.subject | หญ้าหวาน -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | สี | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกระบวนการฟอกสีน้ำสกัดสตีเวีย / อรนุช โอสถาพันธุ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tchem0829oo_tpg.pdf | 466.18 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0829oo_abs.pdf | 472.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
tchem0829oo_con.pdf | 531.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0829oo_ch1.pdf | 678.19 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0829oo_ch2.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0829oo_ch3.pdf | 641.91 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0829oo_bib.pdf | 460.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0829oo_app.pdf | 476.46 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.