Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณรงค์ สุนิลหงษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:48:40Z-
dc.date.available2014-09-18T03:48:40Z-
dc.date.issued2535en_US
dc.identifier.govdocว 589.3 ณ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1127944en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17666-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2535en_US
dc.subjectสาหร่ายen_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectน้ำกากส่าเหล้าen_US
dc.subjectผักตบชวาen_US
dc.titleการเพาะเลี้ยงและปริมาณโปรตีนของสาหร่าย Spirulina platensis ที่เลี้ยงในน้ำกากส่าเหล้าผสมน้ำหมักผักตบชวา / ณรงค์ สุนิลหงษ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.