Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17584
Title: การเตรียมสารเพิ่มความหวานจากเฮสเปอร์ริดินที่ได้จากผิวส้มเกลี้ยง = Synthesis of sweetener from Hesperidin obtained from the peel of Citrus sinensis / เหมือน โคตรสมพงษ์
Authors: เหมือน โคตรสมพงษ์
Authors: เหมือน โคตรสมพงษ์
Keywords: ส้มเกลี้ยง -- วิจัย;เฮสเปอร์ริดิน -- วิจัย
Issue Date: 2525
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2525
Gov't Doc #: ว 634.31072 ห5631ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104657
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17584
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.