Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไชยวุฒิ มนตรีรักษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:47:25Z-
dc.date.available2014-09-18T03:47:25Z-
dc.date.issued2524en_US
dc.identifier.govdocว 589.9072 ช967กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104507en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17533-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2524en_US
dc.subjectแบคทีเรีย -- วิจัยen_US
dc.subjectเครื่องเทศ -- วิจัยen_US
dc.titleการศึกษาผลของเครื่องเทศบางอย่างต่อการเจริญของแบคทีเรียบางชนิด = Study of the effects of some spices on the growth of certain bacteria / ไชยวุฒิ มนตรีรักษ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.