Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรางค์ พรมสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:47:04Z-
dc.date.available2014-09-18T03:47:04Z-
dc.date.issued2525en_US
dc.identifier.govdocว 548.830724 ส472กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104370en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17493-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2525en_US
dc.subjectผงชูรส -- การทดลองen_US
dc.subjectผลึก -- การทดลองen_US
dc.titleการศึกษาสมมาตรผลึกผงชูรส = A Study of crystal symmetry of Monosodium glutamate / สุรางค์ พรมสุวรรณen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.