Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประวัติ เดไปวาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:46:49Z-
dc.date.available2014-09-18T03:46:49Z-
dc.date.issued2528en_US
dc.identifier.govdocว 547.053920465 ป17117กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104291en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17460-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2528en_US
dc.subjectแมกนีเซียม -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectเปลือกหอย -- การทดลองen_US
dc.subjectปะการัง -- การทดลองen_US
dc.subjectปู -- การทดลองen_US
dc.subjectสัตว์ทะเลen_US
dc.titleการศึกษาองค์ประกอบทางเคมีในเปลือกของสัตว์ทะเลบางชนิด / ประวัติ เดไปวาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.