Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17458
Title: การศึกษาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตอัลกอฮอล์ โดย Saccharomyces sp = The study of optimum conditions for the production of alcohol by saccharomyces sp. / ศิริลักษณ์ สุนทโรทก
Authors: ศิริลักษณ์ สุนทโรทก
Authors: ศิริลักษณ์ สุนทโรทก
Keywords: แอลกอฮอล์ -- การวิเคราะห์;ยีสต์ -- การวิเคราะห์
Issue Date: 2526
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2526
Gov't Doc #: ว 547.031072 ศ373ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104288
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17458
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.