Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17210
Title: การศึกษาคุณภาพกลิ่นและรสของน้ำเก๊กฮวย / แจ่มจันทร์ วรรณภีร์
Authors: แจ่มจันทร์ วรรณภีร์
Authors: แจ่มจันทร์ วรรณภีร์
Keywords: สารประกอบให้กลิ่น;น้ำเก๊กฮวย
Issue Date: 2530
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2530
Gov't Doc #: ว 547.6046 จ762ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1092170
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17210
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.