Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมเกียรติ กรวยสวัสดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:44:32Z-
dc.date.available2014-09-18T03:44:32Z-
dc.date.issued2532en_US
dc.identifier.govdocว 547.6046 ส165กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1090534en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17199-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2532en_US
dc.subjectสารประกอบให้กลิ่น -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.titleการวิเคราะห์สารให้กลิ่นในถั่วเหลืองหมัก / สมเกียรติ กรวยสวัสดิ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.